PIVOT ELEKTRISK BUSS -12 METER

ALLSIDIG PLATTFORM FOR E-MOBILITET

PIVOT E12, oppgradert fra den forrige modellen, har blitt et av de mest populære produktene i Golden Dragon porteføljen. Den kan dekke alle offentlige transportbehov – fra indre bytransport, forstadstransport til BRT (Bus Rapid Transit). Uansett hva du trenger, kan du motta en unik løsning ved å skreddersy din egen Pivot. Alt i PIVOT E12 er laget for høyere effektivitet, bedre pålitelighet og kjørekomfort.
Pivot E12 følger vårt nye familiedesign-konsept. Utseendet kombinerer designet fra forgjengeren og et enkelt formspråk. De store panoramavinduene gir bred utsikt til naturen utenfor. De toppmonterte batteripakkene garanterer mer plass i E12.

FRAMTIDENS TRANSPORT ER ELEKTRISK

Pivot er ideell for fremtidig mobilitet i byer og det beste valget for operatører som ønsker å administrere bussflåte med nullutslipp og drive ruter med høyt volum i sentrumsområder. E12 bruker 345KWH litiumjernfosfatbatteri (LFP-batteri) og teknologien for direktedrevet permanent magnet synkronmotor med høy pålitelighet, lavt energiforbruk, maksimal effekt kan være opptil 258KW, maksimalt dreiemoment er 3500Nm.
  • Ekstremt streng sikkerhetsbeskyttelse og tilsyn med batteriene.
  • E12 har CATL litiumbatterier med en tetningsgrad på IP68 og over 6000 ladesykluser.
  • Høy-pålitelig direkte drevet permanentmagnet synkron generator
  • Enkel tilgang til daglig vedlikehold, null støy og lav vibrasjon.

HØY KOMFORT OMBORD

Passasjerer kan enkelt gå ombord i gjennom front- og midtdørene på E12. For funksjonshemmede eller bevegelseshemmede er det også en innkjøringsrampe og plass for rullestoler. Ombord vil passasjerene finne et høyt nivå av komfort. Sjenerøst dimensjonert karosseristruktur og smart utforming av interiøret gir god romslighet for passasjerene. Setene i Pivot er usedvanlig robuste og komfortable, disse kan selvfølgelig også tilpasses. Med USB og WIFI kan passasjerer bruke sine elektroniske enheter fritt. Det er rett og slett et fint sted å sitte. Men hvis passasjerene må stå, finner de gode håndtak med vårt fleksible rekkverk og det er god plass til å stå – selv for høye mennesker.

ERGONOMISK DESIGNET FØREROMRÅDE

Sjåførene bruker mange timer bak rattet og vil sette pris på en cockpit som er både funksjonell og praktisk. I E12 sikrer ergonomisk design at alle kontroller er innen rekkevidde, føreren kan enkelt utføre alle daglige oppgaver. Førersetet i førsteklasses kvalitet har meget god komfort og mange justeringsmuligheter. Den hevede kjørestillingen i Pivot gjør at sjåføren får bedre oversikt over veiforholdene og kan ønske passasjerer velkommen ombord.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Dimensjoner (mm) 12000×2540×3120
Akselavstand (mm) 5700
Vinkel inngang/utgang (°) 7°/7°
Overheng foran/bak 2650/3350
Egenvekt kg 17800
Opphengssystem Luft oppheng
For-/bakaksel 7.5T/ 13T
BremsesystemForan/Bak Trommel
Dørarrangement Frontdør og midtdør
Setearrangement Opptil 24